Látóképi-víztározó

Ponty-Centrum Horgász Egyesület

Hírek

III. Látóképi Bojlis Találkozó - Eredmények

A III. Látóképi Bojlis Találkozó végeredménye:

Tórekord fogás a III. Látóképi Bojlis Találkozón! 
A Halfarkas-Pontycentrum Team gyönyörű, 24,2 kg súlyú tőpontyot (fotók holnap) terelt merítőszákba, mely bizonyosságot adott arra, hogy hatalmas példányok élnek még a tóban, melyek megfogása minden bojlis álma. Köszönjük fiúk, gratulálunk!
A halak kapókedve egyre kiszámíthatatlanabb, kevesebb, de darabosabb fogások születtek. A verseny továbbra is nyílt, az utolsó éjszaka fog dönteni.
Friss eredményt már csak a díjátadón fogunk közzétenni, kérünk minden versenyzőt, hogy a lefújás után, gyors pakolást követően legkésőbb 13.00 óráig érjen a központi sátorhoz, hogy közösen gratulálhassunk a legeredményesebbeknek! 11 órára már kész az ebéd, melyre folyamatosan minden versenyzőt szeretettel várunk!

 


A verseny 3. éjszakáján végre a szeles időjárásnak is köszönhetően a halak étvágya is helyre állt. Szépen fogtak a csapatok, különösen a debreceni ág végén ülő Látóképi Pontybetyárok remekeltek, 14,35 kg súlyú gyönyörű tükrösükkel (képen) már csak 1 kg választja el őket az élen álló Pontycentrum csapatától. Az állás igen szoros az első 5 csapat között, nagyon izgalmas hajrá előtt állunk!


A nap folyamán az ágakban alig-alig volt fogás, a nagy vízen azonban voltak eredményes csapatok, ami átrendezte az élmezőny sorrendjét. A halak továbbra sem kényeztetik el a versenyzőket.

A péntek 19.30-i állás:

 


A verseny félidejéhez közeledve már alakulnak az eredmények, egyre szorosabb az állás az élen álló csapatok között, izgalmas végkifejlet várható! A péntek reggeli állapot:


A nappal viszonylag csendesen telt, bár pár csapat szépen fogott, ami át is rendezte az élmezőnyt. A különbségek nem nagyok, szoros az állás az élen is. 2018.05.03-án 20 órai állás:

 


 


 

Halászati őri telefon

+36 20 433 4460

Halaink

csukakép.jpg